Ängsholmen Båtuthyrning & Båtcharter

Passa på nu har vi låga priser på våra charterbåtar på Strandvägen i Stockholm under  februari och mars. Middagskryssningar, eller bara båttransporter och båttaxi för 10 - 150 passagerare i Stockholm.
Ring för info 08-263125 E-mail:   rederi@angsholmen.se.
Vi arrangerar båtcharter i den vilda vackra skärgården året runt. Vi tar med Er på sälsafari, lunchturer, middagskryssningar, till badklippor och idylliska skärgårdskrogar. Eller kör er bekvämt genom kobbar och skär medan ni konfererar ombord. Båtarna tar allt mellan 10 - 150 passagerare. Och vi kan servera upp til 90 matgäster. Kanske ett bröllop på båt i Stockholm?

Sjön suger. Vår duktiga kock lagar den goda maten ombord. Han är noga med valet av råvaror och erbjuder en klassisk meny med tonvikt på svensk mat. Kändisen ångbåtsbiff finns alltid med liksom löjrom och laxtartar.
Läs mer om våra menyer »

tranan14.jpg (26286 bytes)

Vår kärleksbåt M/S Tranan har varit föremål för oändligt många bröllop på båt. Och det är inte konstigt, den är så romantisk. De flesta väljer att ha brudens skål ombord och sedan vidare till en större festvåning. De som älskar havet väljer att tillbringa hela kvällen ombord med middag, dans på bryggan och hemfärd i solnedgången på M/S Tranan. Vi har lång erfarenhet av lyckliga äktenskap.
Läs mer om bröllop på båt »Ring för info 08-263125
E-mail:   rederi@angsholmen.se

Välkommen ombord på Tranan och upplev en stockholmspärla under sol och måne. inredningen ger gammal romantisk ångbåtskänsla. Våra kockar kör så det ryker vid spis och grill.
Läs mer om M/S Tranan »

Detta är vår affärsidé för M/S Atterbom: Fartig båtresa med mat och dryck eller ännu mer fart utan mat och dryck. M/S Atterbom har bara en begränsning - tjock is. Vi kastar alltid ankaret där ni vill ha det.
Läs mer om M/S Atterbom »

  
.  Restauration för upp till 40 matgäster.